راه حل های حل اختلاف ارث
نوشته شده توسط : pari

راه حل های حل اختلاف ارث چیست؟
علیرغم اینکه پس از فوت شخص، بقیه اموال و دارایی به قهراً به ورثه متوفی منتقل می شود، اما در موارد ذکر شده، وراث نمی توانند در نحوه تقسیم و اداره ارث به توافق برسند. وجود دارد. اختلافاتی با یکدیگر وجود دارد که در زیر برای ارائه راهکارهای قانونی برای رفع این تعارضات به آنها اشاره می شود:
اخذ گواهی حصر ورثه: برای اینکه وراث در سهم خود از قبیل خرید، فروش، اجاره یا هرگونه استفاده شخصی در سهم خود دخیل باشند، ابتدا باید خود را ورثه متوفی معرفی کرده و سپس مبلغ هر یک را تایید کنند. سهم شخص وراثت. اولین قدم و یکی از الزامات این امر، تقدیم دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و درخواست صدور گواهی انحصار وراثت توسط هر یک از ذی نفعان می باشد. از محل حل اختلاف
طبق قانون، ذی نفعان عبارتند از: هر یک از وراث یا نمایندگان قانونی آنها مانند قیم یا وکیل، هر شخصی که از صدور این گواهی منتفع می شود، مانند طلبکاران یا شخصی که از یکی از آنها وجه خریداری کرده است. وراث، به هر دلیلی، دلیل مثبتی دال بر طلبکار یا خریدار، قیم یا همان شخصی که متوفی وظایف خاصی را بر عهده او گذاشته است، ارائه می کنند.
دادخواست تقسیم طلاق: پس از دریافت گواهی انحصار وراثت، راه حل بعدی طرح دعوی تقسیم وصیت و درخواست تصمیم به تقسیم ترکه از شورای حل اختلاف است. تقسیم ترکه به معنای تعیین دقیق سهم هر یک از افراد در ترکه است که هر یک از ورثه یا در صورتی که متوفی قیم تعیین کرده باشد می تواند این امر را از محاکم قضایی درخواست کند. در حکم صادره از مرجع صالح سهم الارث هر یک از ورثه به طور دقیق و واضح ذکر شده است و پس از آن هر ورثه می تواند بدون کسب اجازه از سایرین با پرداخت مالیات بر ارث سهم خود را بفروشد.
وصیت : در صورتی که وراث یا نماینده قانونی آنها از دارایی یا بدهی به جا مانده از متوفی اطلاع نداشته باشند و یا اختلافی در مورد آنها نداشته باشند می توانند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی وصیت نامه تنظیم و درخواست کنند. وصیت نامه تحریر از شورای حل اختلاف. مطابق ماده 206 قانون آیین دادرسی مدنی، نوشتن ترکه به معنای تعیین میزان ترکه و دیون متوفی است. در این مورد شورای حل اختلاف بیانیه ای صادر و صورت مجلسی از دارایی های متوفی تنظیم کرده است. لازم به ذکر است در صورت غیبت یک یا چند ورثه و یا امتناع تعدادی از وراث از قبول ترکه، تحریر ترکه الزامی است.





:: برچسب‌ها: راه حل های حل اختلاف ارث ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: